Asiakastyytyväisyyskyselymme kommentteja

““Helpottaa yrittäjän elämää huomattavasti”

“Tärkein nykyaikaisen nuohoojan työkalu”

“Yksinkertainen ja helppo oppia käyttämään”

“Hyvä, helpottaa paljon työn tekemistä ja laskutusta. Jos jostain palvelusta yrityksessä pitäisi luopua niin se EI ainakaan olisi Nuohousaika-palvelu! Asiakasrekisterit tosi hyvä näkee edelliset työt ja ajankohdat – asiakaspalvelu hyvä ja jos apua jolloinkin tarvitsee aina nopeasti olette auttaneet”

Olemme käyttäneet Nuohousaika.fi -palvelua siitä lähtien, kun perustimme Noetta-yrityksemme 2018. Olin jo tätä aiemmin tutustunut palveluun ja kuullut siitä hyviä kokemuksia.

Ennen Nuohousaika.fi-palvelua nuohoojan työn hallinta oli muistissa monessa eri paikassa tai nuohoojan päässä. Esimerkiksi kuitit olivat paperilla, asiakkaiden maksuliikennettä tuli muistaa itse seurata, ja nuohouskeikkoja hallittiin käsikalenterista.

 Nuohousaika.fi-palvelu on helpottanut työn hallintaa ennennäkemättömän hyvin, sillä nyt kaikki tieto menee talteen samaan paikkaan ja löytyy helposti. Näemme parilla klikkauksella esimerkiksi asiakkaan nuohoustilanteen, tulisijat ja kiinteistötiedot. Myös kirjanpidon vaatimat tiedot, raportit ja sähköinen kalenteri ovat näkyvillä meille helposti.

Nykyään on vaikea kuvitella, että voisimme hallita usean nuohoojan yritystämme ilman tätä sähköistä toiminnanohjausta. Palvelu on helppokäyttöinen, ja meillä kaikki nuohoojat käyttävät sitä.

“Nuohousaika.fi-palvelu on iso apu asiakaspalvelulle. Asiakkaalle on suuri etu, että hän voi varata meiltä nuohousajan helposti netistä. Ja me voimme tarjota sopivia nuohousaikoja kohdennetuille alueille oikeaan aikaan.”

Yhteistyö on sujuvaa ja nuohoojan ajatuksia kuunnellaan

Voin rehellisesti sanoa, että Nuohousaika.fi-palvelun tuoma ajansäästö ja työn tehostaminen ovat täysin vastinetta rahalle. Palvelu on ainoa ohjelma, joka tarjoaa nuohoojalle räätälöidyn työn hallinnan työkalun.

Yhteydenpito Nuohousaika-palvelun suuntaan on aina ollut helppoa ja he haluavat aidosti tehdä palvelusta nuohoojaa ymmärtävän. Kun olemme joitain kehitysideoita antaneet, he ovat ottaneet sen huomioon palvelunsa uusimman version kehittämisessä.